top of page
monicabalza29

Publicitat a Tarragona

Hola!, benvinguts i benvingudes una altra vegada. En aquesta entrada podreu veure tres imatges publicitàries que vaig trobar per Tarragona i el meu punt de vista al respecte, d'aquesta manera podré practicar una mica de cara l'examen que serà molt aviat. Sense més que dir, bona lectura. c;





Imatge feta per mi en una botiga de maquillatge en el Parc Central.




Allò que més puc destacar d'aquesta imatge és com s'utilitza una altra vegada el cànon occidental de la dona tendra, delicada i alegre com a símbol representatiu de la bellesa femenina. Una pell pàl·lida i tan suau com el marbre i llavis escarlata, encerclada en un fons rosat amb brillants joies que destaquen l'arribada de la primavera.





Imatge feta per mi en una botiga de Claire's al Parc Central




Aquesta imatge va cridar-me l'atenció perquè fa ús del neuromàrqueting per fer-te creure que realment t'estalviaràs diners.




Imatge feta per mi a la Rambla Nova de Tarragona





Aquesta va ser probablement la imatge que més em va impactar, és a dir, deixa molt clar que està fent publicitat a una clínica de cirurgia estètica privada, però la imatge d'aquesta dona està més manipulada pel Photoshop que pel bisturí del metge. Podem veure com destaca el luxe, la distinció, l'elegància i la sensualitat, però a la vegada alimenta més a la no acceptació d'un mateix, a la desil·lusió per no poder arribar a aquest estàndard de bellesa impossible.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page