top of page
monicabalza29

"Klim Klean" producte de neteja (spot contrapublicitàri)

Actualizado: 5 abr 2022


Hola, benvinguts i benvingudes! En aquesta entrada podreu trobar l'enllaç al nostre espot publicitari a més d'una petita reflexió sobre que he après durant aquest procés d'aprenentatge sobre la publicitat i a més d'això, els crèdits del vídeo.


Sense més que dir, comencem. c:









(Aquí us deixò l'enllaç al nostre spot)



Crèdits:


Direcció i guió: Mónica Balza, Irene Forcadell i Laura Durán.


Actuació: Irene Forcadell (Com a Home opressor) i Mónica Balza (Com a dona florer).


Doblatge de veu: Mónica Balza i Irene Forcadell.


Edició de vídeo: Irene Forcadell.


Càmera: Laura Durán.


Maquillatge: Laura Durán.


Suport moral: Eliana Balza Castellano.





Reflexió sobre la publicitat:



Sincerament, mai m'havia parat a pensar sobre la informació visual que percebem cada dia al carrer, en un centre comercial, o fins i tot en casa teva quan veus un simple vídeo de YouTube. Ara mateix, tinc la sensació que he obert una mica més els ulls respecte a certs temes, i també sobre quines són les intencions amb les quals ens venen un producte, però no només parlo d'un producte com per exemple un perfum o roba, em refereixo en general a un producte, ja sigui una sèrie de televisió, una pel·lícula o fins i tot un vídeo musical. M'he adonat que inconscientment consumeixo moltes produccions audiovisuals que es basen precisament en això, en vendre un producte amb qualitats com per exemple la bellesa ideal.


Per aquest mateix motiu vam decidir fer un espot de contra publicitat, que es burlés de tota aquesta cultura idealitzada que hem creat, ja que no ens aturem a pensar: "realment ho necessito?" La veritat és que ara mateix moltes coses han perdut el seu sentit, moltes imatges han deixat de semblar-me "perfectes", perquè soc conscient del treball d'edició i la planificació que té al davant aquest "cos perfecte". Crec que una de les coses més importants que se m'hi ha ensenyat aprenen de publicitat, ha sigut tenir una mirada crítica més aguda i no caure en les trampes del consumisme extrem que ens envolta.

9 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page