top of page
monicabalza29

Exercici de retrats


Bones, benvinguts i benvingudes una altra vegada!.


Per aquesta activitat havien de fer uns retrats en parelles i recrear la sèrie fotogràfica de Richard Avedon anomenada "In The American West". L'exercici constava en fer tres retrats com els que us ensenyaré a continuació, espero que us agradi. c;



Aquí us deixo l'enllaç al blog de la meva companya Irene Forcadell: https://irenecampabadal.blogspot.com/











Abans de començar amb l'exercici m'agradaria parlar una mica sobre qui és Richard Avedon, i no és més que un fotògraf estatunidenc, específicament de Nova York. Va ser molt reconegut pels seus retrats que segons The New York Times, va ajudar a definir la imatge que es tenia de la bellesa i la cultura als Estats Units.


En la seva sèrie fotogràfica In "The American West" (de més de cent fotografies), captura l'essència de persones desconegudes en una imatge fixa i transmet una imatge de la bellesa vista des d'un punt de vista diferent. Personalment m'agraden algunes de les fotografies per la força i la intensitat de les mirades d'alguns models i per la varietat de persones a les quals ell vol donar protagonisme.


A continuació el meu treball:



Primera Imatge




En la primera imatge havíem de fer un retrat en el qual el model estigués en una pose seriosa.




Segona imatge




En aquesta importava més capturar l'espontaneïtat del moment.


Tercera imatge




Finalment, per l'última imatge havíem de fer un retrat de la persona amb un objecte que el representés. En aquest cas, tenim a la Irene amb els seus auriculars, objecte que la representa molt perquè l'apassiona la música i fa composicions molt bones.


Us deixo el seu canal de YouTube perquè ho llambreguin si agraden: https://www.youtube.com/channel/UCY1kW70_FrdvzYC7F4YPPXQ



Això va ser tot per avui, bye!.

22 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

コメント


bottom of page