top of page
monicabalza29

Diari de projecte final (Primer trimestre)

Actualizado: 24 oct 2021



Día 1 (07/09/21)


El primer dia rebem una visita de la professora de fotografia de l'escola d'arts de Tarragona, i en aquesta primera trobada ens explicarà sobre el nostre projecte de final de trimestre que es titularà "Retrat, Autoretrat i Selfie. Una mirada crítica a les xarxes socials".


A més d'ensenyar-nos els seus treballs i explicar-nos sobre l'autoretrat i el retrat, ens va fer reflexionar sobre com és la diferència entre un autoretrat i una selfie. Vaig arribar a la conclusió que una selfie és una fotografia espontània que et fas de manera instantània i sense pensar massa en els tecnicismes de la imatge final. Mentre que un autoretrat és una imatge que parteix d'un concepte, i per aquesta raó està pensada tant en aspectes tècnics com en la intenció amb la qual ho fas.



D'altra banda, ens va presentar al fotògraf que usarem de referent per al nostre pròxim exercici, Richard Avedon. Ens va ensenyar específicament la seva col·lecció de retrats "In The American West", que ens servirà d'al·lusió a l'hora de fer les nostres fotos.



Día 2 (21/10/21)



El dia d'avui la Sílvia va tornar per a explicar-nos el nostre següent exercici que consisteix a fer un autoretrat prenent com a referent a Elina Brotherus.

10 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Commentaires


bottom of page